Neodvisno omrežje je pri Ministrstvu za kulturo vpisano v razvid medijev pod zaporedno št. 2171.

© 2020 neodvisen.si

Nacionalni podporniki programa

 

ostali podporniki programa »

Splošni pogoji

Lastnik (ponudnik) Zavod 7, Velika pot 14, 5250 Solkan, spletnega omrežja, aplikacije in domene www. omrezje.neodvisen.si objavlja sledeče splošne pogoje. 

Uporabnik z uporabo spletnih strani, sprejema te Splošne pogoje in izjavlja, da je z njimi seznanjen in da se z njimi strinja. Vsa vsebina, objavljena na spletnem mestu, je v izključni lasti lastnika spletnega mesta in je avtorsko zaščitena z veljavnimi zakoni in pravicami prava intelektualne lastnine. V vsebino se poleg besedila in podatkov šteje tudi celotna video in grafična podoba spletnega mesta z vsemi grafičnimi elementi. Prepovedano je vsakršno kopiranje in objavljanje katerekoli vsebine v celoti ali delno na drugih mestih, razen v primeru, da lastnik to izrecno dovoli v pisni obliki.

Če uporabnik s svojim ravnanjem povzroči ponudniku kakršno koli škodo, zanjo v celoti moralno, materialno ter kazensko odgovarja.

 

 

Prihajajoči dogodki

8 okt

Izzivalec ulice 2

Kraj: Celje

Kje: avla II. Osnovne šole Celje, Ljubljanska cesta 46, Celje

Kdaj: 17:00

Bojan Kodelja predstavlja nadaljevanje v preteklosti odlično sprejetega avtorskega dokumentarnega programa Izzivalec ulice, katerega je korenito nadgradil. Izzivalec ulice 2 sloni na večletnem raziskovanju, pri katerem so sodelovali različni slovenski strokovnjaki in ugledne institucije. V ospredje tokrat stopajo novodobne oblike zasvojenosti, ki zahrbtno prežijo na otroke, mladostnike in odrasle.

VSTOP PROST!

Dodaj v moj koledar